Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeniesienie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój kumpel przeprowadził się z USA do Łomży... Miał iść do 3 klasy, ale poszedł do 2, bo słabo ort. znał ;/

Teraz ja jestem w 6 klasie, mam rocznik 98 on też ma i jest w 5 klasie. (Dodam, że ma śr 4.4)Czy można jakoś go przerzucić klase up ? Np. dokończyć 5 klase i napisać sprawdzian 6 klasisty lub jakoś inaczej...

Zapytałem się tu, bo myśle, że są tu ludzie znającym się na tym...

csscs.jpg

Szukam zajebistej gry fps ! PM

Opublikowano

chyba sie da ale trzeba komisyjne testy napisac na jakies 90% albo wiecej nie wiem moja kolezanka ma 17 lat a za jakies testy juz studiuje

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Zdajrzaja sie przypadki ze kogos wysla 2 klasy wyzej, ale to musi byc geniusz (srednia bardzo dobra jakies 5.7 wzwyz), oraz musialby to uzgodnic z nauczycielami badz dyrekcja szkoly, albo nawet burmistrzem \ prezydentem miasta w ktorym znajduje sie jego szkola.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

u nas dziewczyna miała średnią 6.0 (jedna z wiodących szkół gim. w W-wie) i jakoś jej nie przenieśli :P

@top

może pogadaj z dyrem o tym...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Nawet nie wiesz, jak łatwo dostać 6 na koniec w gimbazie. Wystarczy chodzić na konkursy i od czasu do czasu coś w nich osiągnąć, jak się uda. Srsly.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png